Seniorencoach Limburg

Mijn naam is Lilian Vreeken, woonachtig in Stramproy (Limburg). Ik ben geboren in Den Haag op 28 november 1959. Ik ben gehuwd en moeder van twee prachtige lieve dochters (1986 en 1989).
In 1981 heb ik de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Mijn doel om in de gezondheidszorg te gaan werken was altijd ‘mensen helpen’.
Ik heb diverse banen gehad, niet alleen in de zorg maar ook bij medische bedrijven. Als accountmanager heb ik tientallen jaren gewerkt met een productenpakket voor chronische wondzorg. Hier kwam ik ook heel veel senioren tegen met chronische wondproblematiek en hun mantelzorgers.
Ook in de navolgende functies kon ik van betekenis zijn voor senioren. Dit deed ik door middel van ondersteuning, begeleiding en het delen van verpleegkundig advies. Ook hierin was mijn motivatie om de mensen te helpen. Naar zorgverleners was mijn rol adviserend. Ik ben altijd gedreven geweest om de zorgverleners goed te instrueren zodat zij bij een patiënt meer inhoudelijk inzicht hadden.
Misschien wel zo gedreven dat ik in 2016, naast andere medische klachten, ook een tweede burn-out kreeg. Bovendien verloor ik mijn baan door een reorganisatie. Ik weet dus wat verlies van vitaliteit en gezondheid betekent en ook welke impact het heeft om geen baan meer te hebben.
Voor mij werd dit alles de kans om mijn leven om te gooien, van het hebben van een baan naar een setting waarin ik zelf meer waardevolle keuzes kon gaan maken.
Mensen helpen zit in mijn hart en daarom koos ik voor de opleiding seniorencoach, die ik met goed gevolg heb afgerond (2019).
Het coachen en begeleiden van senioren en mantelzorgers is nu waar ik voor ga. Maar ook voor zorgprofessionals en gemeenten wil ik van betekenis zijn en mijn kennis en ervaring delen.

Seniorencoach

Coördinator LNS,  lid stuurgroep en regio coördinator (provincie Limburg) bij het Landelijk Netwerk Seniorencoaches:

https://lns-seniorencoach.nl/ 

Wat zeggen cliënten en collegae over mij ?

ROZE DONUT

Dame anoniem (75 jaar)

Grotendeels zijn de doelen bereikt,  voor 90 % ! Ik ben niet meer onzeker, daardoor komt mijn eerdere gedrag minder in beeld. Aannames kan ik nu meer te lijf gaan door vragen te stellen. Dit doe ik steeds vaker.

Marieke-Schuurman-avatarw300

Marieke Schuurman-van der Heyden, gediplomeerd Seniorencoach en Orthopedagoog van Bureau Leef-Tijd

In het contact met Lilian is altijd ruimte voor humor, delen van zorgen, ideeën, creativiteit, persoonlijk en vakinhoudelijk.